Första ljuset tänt.

Nu är det första adventsljuset tänt. Det blev inte riktigt som tänkt med hur det hela skulle se ut men det blev okej. Ska fixa lite mer runt om sen men det här duger så länge. Stjärnor och annat fint lyser upp i mörkret nu. Mysnivån är hög.
Helgen har gått otroligt fort men en trevlig fredag i form av julbord följt av utgång. Lördagen spenderades ute hos Jockes mamma och sambo där vi höll på och pysslade en hel del och fikade gott. Det var verkligen otroligt skönt att få vara ute och andas lantluft och känna alla dofter av skog. Sen åkte vi hem till Eskilstuna igen och det blev hemmagjord pizza och film och även lite godis slank ner. Blev sjukt trött där runt 23-tiden så gick till sängs då och vaknade kl nio i morse. Skönt att få många timmars god sömn. Tyvärr orkade jag inte stressa iväg till friskis för att köra spinningen utan jag åt frukost i lugn och ro och drog ner och gymmade senare istället.
Sen har dagen fortsatt men handling och en liten kik på stan med Sara och John, sovande på soffan, god middag och nu soffan.
Nu väntar en ny arbetsvecka och jag hoppas den rullar på lika fort som vanligt så vi snart har helg igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0