Fredag

Ingen monsterträningsvärk från igår. Men en skön känsla av att kroppen har fått jobba. Och lite smått stel i vissa muskler så nu är jag igång igen. Tänkte försöka mig på att besöka gymet idag. Det kan bli kul, speciellt imorgon. Styrketräning märks ju så tydligt när man inte tränat på ett tag så träningsvärk är ett faktum. Men då vet jag att det har tagit!
Passar på att ösnka er en fin fredag och senare även en trevlig helg.
 

Den där träningen

..lyser fortfarande med sin frånvaro. Efte dagen i rad utan träning. Va? när hände det senaste? 
Redan efter ett par dagar började det ju krypa i mig men sedan blev jag sämre och orkade inte mycket. Nu är förkylningen så gott som borta och jag kan änligen börja träna igen. För imorgon är det jag som leder pass och ingen annan. Det kommer bli riktigt tufft det tvivlar jag inte en sekund på. Sen hoppas jag att energin kommer tillbaka och att jag kan fortsätta träna som vanligt.
 
Middag ikväll i form av tacos med hemmagjord kryddblandning och slängde även ihop ett nyttigare alternativ till tortillabrödet. Mätt i magen och landar nu åter i soffan. Funderar på om jag blivit lat, känns som att jag legat i denna soffa några timmar för mycket senaste tiden.
 

vegetarisk fullträff

Åh vad gott säger jag bara! Kvällens middag blev vegetariskt och jag skulle kunna äta samma sak hela veckan tror jag. Grymt gott med andra ord. Jag har gjort biffar av olika slag förut men dessa är helt klart de godaste hittills. Receptet hittade jag här om dagen inne hos denna krutgumma. Det här vill jag tipsa alla att testa, vare sig du är vegetarian eller ej. Jag åt biffarna med en sallad och tzatziki.
 

Igång

Då var veckan igång och det känns bra. Igår tänkte jag att jag skulle träna idag men efter närmare eftertanke så är det nog bäst att vila någon dag till och vara helt frisk snart istället för att gå och snora i någon månad extra. Men en skön promenad i höstluften får det bli. Det gör nog bara gott.
Mellisen är i magen så det är bara snöra på sig skorna och ge sig ut.
 
 
 
 
 
 
 

Tävla du också!

Annie har just nu en tävling där hon lottar ut ett presentkort på träningskläder för 500 kr. Och det vill man ju inte missa chansen att vinna! Hon drar en vinnare imorgon så än hinner du lägga en röst.

I need help

När man spenderar så här mycket tid med att bara slappa och inte göra något vettigt så kom jag att tänka på bloggen. Den är ju fruktansvärt tråkig i sitt utseende och inte speciellt persinlig, men så är det när hon som sitter bakom skärmen har noll koll på hur det kan fixas. Däremot vet jag ju att det finns fler där ute som har stenkoll på det här med headrar, bilder och hej och hå! Så om någon känner för att hjälpa mig att piffa till den här allmänt tråkiga framsidan så kan ni väl kommentera =). Eller tipsa om hur jag kan gå till väga.
 
 

Bra start

 
Det gäller att börja dagen med en bra och mättande frukost.
 
 
 

Det tar sig

Förkylningen är bättre även om den fortfarande sitter i. Men helgen blir lugn för att vara så pigg som möjligt på måndag när det ska arbetas. Träningen får också vänta tills dess och då kommer jag nog börja ganska lugnt (försöka i alla fall). Kroppen och framför allt huvudet skriker efter svettiga, pulshöjande och träningspass med smak av mjölksyra. Men jag ska som sagt inte slänga mig in i det direkt utan börjar nog lite lugnare.
 
Gårdagen bjöd på handling, bakning, thaimat till lunch, lyckad middag och massor av tid i soffan. Precis vad jag behöver. Det jag märker är dock att min kost inte funkar vidare bra när jag inte tränar ellernär jag  är sjuk. Det är som att jag inte tänker alls på vad jag stoppar i mig utan äter utan att tänka. Men jag hoppas att strukturen blir bättre efter helgen. 
Lite bilder från middagen igår. Jag gjorde helstekt fläskfilé, potatisrosor och rödvninssås/reduktion. Att helsteka fläskfilén är verkligen att föredra om man vill ha den saftig och god. Och om ni tror att det är svårt att göra en god rödvinssås så har ni fel. Det är busenkelt och sköter sig mestadels själv. Prova om du inte gjort det än.
 
 
Recepten hittar ni här:
Potatisrosor
Rödvinssås
Äppelpaj
 
Köttet putsade jag innan jag kryddade det runt om med salt och peppar. Stekte det i smör runt om innan jag la in det i folie och skickade in det i ugnen på 150 grader med en termometer i. Vid 65 grader tog jag ut det och lät det vila ca 10 minuter innan jag skivade upp det.
 
 
 

Hela sverige bakar!

Blir otroligt sugen på att baka när jag ser programet. Och inte minst sötsugen! Farligt att titta med andra ord.

Inser faktum

Efter att ha jobbat två dagar med rejäl förkylning insåg jag att det skulle bli tufft att klara av torsdag och fredag. Speciellt med det jobb jag har. Ändå var jag inte helt säker i morse när jag vaknade att jag skulle vara hemma. Velade fram och tillbaka. Jag hade ju faktiskt ingen feber utan var "bara" helt genomförkyld. Jag är ju av den mening att ska jag vara hemma så är det för att jag är helt deckad och knappt kan stå på benen. Men nej jag insåg att jag skulle stjälpa mer än hjälpa på jobbet idag så det blev att sjukanmäla sig tillslut.
Och tur var det för jag känner mig långt ifrån pigg. Värk i lederna, öm hals och igentäppt näsa som bidrar till värk i bihålorna. Nej hörni, nu får det räcka med negativa ord. Nu kan det bara bli bättre!
 
 

Blä

Nej hörni, det  blev inte bättre med halsen under dagen. Snarare värre. Så jag kan inte göra annat än att hoppa över träningen. Den får helt enkelt vänta även fast det kliar i kroppen.
Så sitter ni inne på ett värstingknep när det gäller att bota förkylningar så är ni hjärtligt välkomna att tipsa mig. Jag tänkte försöka hinka mängder med te med färsk ingefära så gott det går. Och så får jag roa mig med att läsa FitnessMagazine som damp ner i brevinkastet idag.

Ny dag, ny look

 
God morgon tisdag!
 
Vaknade lite halvseg med en svag känsla av halsont men jag hoppas den försvinner under dagen. För tanken är att det ska tränas idag och då utan halskänningar. Men vi får se hur läget är när det väl är dags. Gårdagen spenderades som sagt i frisörstolen så nu är jag redo för hösten.
 

Veckans träning (v.37)


V.37
 
Måndag: 30 min tabatapass hemma
Tisdag: 60 min styrka-medelpass
Onsdag: Vila
Torsdag: 60 min medelpass
Fredag: Vila
Lördag: 21 km löpning
Söndag: Vila

Summa:
Gruppträning: 2

Styrka: 1
Löpning/gång: 1
 
Veckan som var blev lite annorlunda med tanke på lördagens lopp. Jag tog två extra vilodagar dels dagen före och också dagen efter loppet. Jag känner mig inte sliten i kroppen men en vilodag för återhämtning skadar aldrig.  Idag hade jag gärna tränat men jag har tid hos frisören så det får prioriteras bort helt enkelt.
 

Stockholm halvmarathon 2012

Sådär, nu ska jag äntligen sätta mig ner och försöka sumera gårdagen. Var ska jag börja? Jag tror jag börjar på tågresan. Jag tog tåget mot Sthlm runt lunch och gick sedan direkt mot Kungsträdgården där nummerlapp och chip skulle hämtas. Allt kändes bra och det kittlades lite lagom skönt av nervositet i magen. Efter det mötte jag upp mina föräldrar för att gå och checka in på hotellet och lämna väska och fixa med nummerlapp osv. Där någonstans började jag nog att bli lite stressad. Även fast vi hade rätt bra med tid på oss innan loppet startade. Och jag ville ju förbi hötorgshallen men började inse att jag fick ta det vid ett annat tillfälle.  Så när vi började gå ner mot kungsträdgården igen så blev det ändå att vi flängde förbi hötorget men jag hade inte ro att kika ordentligt så det blev ingenting där. Vidare kom vi och då slog det mig att jag kanske skulle tagit med mig ett armsvettband som jag kunde ha under loppet eftersom jag säkerligen skulle svettas en del.
Så in på Intersport och stadium innan mamma mot min vilja köpte ett vitt armsvettband som var det enda som fanns tillgängligt. Nu började jag bli riktigt stressad.
Klockan var runt tjugo i fyra när vi kom till startplatsen och jag skulle starta tio över fyra. Jag ville även hinna gå på toa en sista gång innan starten gick och alla ni som sprungit löplopp förut vet hur toakön brukar se ut redan en timme innan start. Ja, det var rejält med folk som köade till toan men det var bara ställa sig och vänta. Sedan började de ropa ut att första startgruppen var iväg, och där stod jag fortfarande i toakö, andra startgruppen sprang iväg de med, och jag kvar i toakön. Då frågade jag kvinnan framför mig vilken startgrupp hon skulle starta i och hon släppte vänligt förbi mig. Efter det blev det raka vägen till starten för att försöka få reda på var jag skulle ta vägen. De hänvisade att min startgrupp redan stod redo för start så om jag skulle med den fick jag skynda mig dit direkt. Så det var bara att ila bort mot de andra i samma startfält och hinna andas ett par gånger innan de började räkna ner från tio innan vi fick komma iväg.
 
Väl iväg gick det inte undan. Tråkigt nog blev det stopp direkt och det tog en hel minut innan man kunde börja småjogga över huvudtaget. Det kändes lite bittert att redan där tappa en minut på något man inte räknat med. Men jag ville inte hetsa för det utan försökte nu bara släppa all stress som hade infunnit sig och fokusera på loppet. Km för km. Jag tänkte ganska mycket på hur långt det var kvar då i början av loppet. Att jag hade en lång resa framför mig så mitt fokus låg nog mer på att hitta ett bra tempo där jag kände mig stark. Och det hittade jag efter ett par km. Då kändes det bra i kroppen och jag kunde lugnt springa på utan vidare bekymmer. Men en sak som jag faktiskt störde mig lite på under i stort sätt hela loppet var att jag hela tiden fick sicksacka mig fram mellan de andra. Det var mycket folk och trångt. Men hela banan bjöd på fantastisk utsikt och fina platser och otroligt många stöttande människor längs vägen. Det gjorde det hela lite lättare.
 
Fram till 15 km kändes kroppen bra men sen började benen bli lite stumma. Men inget som gjorde att jag tappade fart utan snarare att jag fick börja kämpa lite. Nu började nedräkningen mentalt. Nu var det "bara" 6 km kvar och för varje km kände jag att jag kunde ta ut mig lite mer och våga öka lite mer om kroppen och benen fortfarande orkade. Och när jag insåg att det endast var någon km kvar så var det bara ge gärnet. Alla krafter som fanns kvar skulle nu ut. Kämpa, kämpa, kämpa var mitt mantra. Och känslan när man ser mål, den är smått obeskrivlig. Med händerna i luften och en grym känsla i kroppen gick jag i mål och kände mig så nöjd. Jag hade lyckats ta mig hela vägen runt helt utan problem. Och dessutom på en finfin tid. 1 timme, 46 minuter och 42 sekunder blev sluttiden. Något som helt klart också gav mersmak på fler halvmaror.
Någon minut senare blev jag även omfamnad av mamma och pappa som stöttat mig under loppet och grattade mig till prestationen. Sedan blev de dusch och restaurangbesök på det. Maten smakade extra bra kan jag tillägga. 
 
Men för att sammanfatta min första halvmara var det helt klart ett av de tuffaste loppen jag sprungit och också ett av de roligaste. En folkfest helt klart. Och att göra loppet till mer än bara ett lopp gör det ännu bättre och roligare. Och jag önskar bara att jag hade fler löpintresserade vänner som också känner samma lust till att springa lopp som jag. Det hoppas jag på tills nästa år.
 
 
 
 

Dagen D

Äntligen är dagen här som jag sett fram emot ett tag nu. Både med lite rädsla men mest glädje. Jag anmälde mig till Sthlm Halvmarathon för att jag ville utmana mig själv lite mer än att enbart springa lopp som är tio km eller kortare. Jag har dock inte tränat extra mycket löpning inför det här utan jag har tränat som jag brukar, vilket är ganska varierat men mestadels gruppträning och en del styrka i gymet. Sammanlagt har kan kanske fått till tio löppass på de senaste två månaderna. Så det är absolut inga mängder. Men det är inget som oroar mig faktiskt. Jag känner mig pigg i kroppen och hoppas att benen också är det idag när det väl är dags.
 
Börjat dagen med en stadig frukost och nu blir det lite packning här hemma innan jag tar tåget ochjag tar nog med mig lunch som jag kan äta då. Sen blir det mest att hämta nummerlapp och fördriva någon timme i Sthlm innan det är dags att göra sig klart för start. Ett besök på Hötorgshallen skulle jag vilja hinna med.
Men vi får se hur det blir när jag väl är där. Annnars mår jag kanon, börjar bli lite nervös men lär väl bli värre ju närmare starttid man kommer. Men jag får försöka hålla mig lugn så gott det går. Efter att jag gått i mål (som jag hoppas att jag gör) blir det att möta upp föräldrarna mina som kommer och hejar innan det blir incheckning på hotell följt av restaurangbesök.
 
Vill önska alla andra löpare stort lycka till idag.Nu kör vi!
 
 
 

Tankar

..kroppen med energi. Det kan behövas inför lördag. Jag äter samma mat som jag brukar men lägger till mer kolhydrater i måltiderna. Och jag hoppas det ska ge mig ork att genomföra de 21 km som står framför mig. Vädret ser ut att bli riktigt bra också, peppar peppar, så det kan bli en riktig kanondag på lördag.
När det gäller mål med loppet så har jag såklart några men ärligt talat vet jag inte om jag kommer bli besviken om jag inte klarar dem. Det är svårt att säga förrän jag genomfört det. Och kanske är just det mitt ända mål, att just genomföra det. Att ta mig i mål. Sen blir tiden en bonus.
 
Dagen idag har annars bjudit på jobb samt medelpass lett av mig. Idag gick det fruktansvärt lätt och låt efter låt bara flög iväg. Den känslan vill jag behålla. Dessutom invigde jag mina nya, röda tights idag och de satt som en smäck!
 

Good day

Idag efter jobbet blev det en sväng till min vän Tuss och hennes hus. Hon och hennes sambo är på semester den här veckan och innan hon åkte så sa hon att jag gärna fick åka dit och plocka äpplen om jag ville. Så idag drog jag iväg och fyllde upp en korg. Och det blir säkert någon sväng till om jag har tur. Jag vet inte hur länge de håller så jag ville inte plocka på mig för mycket. Men det lär bli en hel del konsumerande av äpplen framöver. Tror jag redan ikväll gör lite kanelsteka äpplen med en klick kesella. Eller så äter jag ett som det är, nästan godast så.
 
Men annars har jag precis ätit middag. All-i-ett mat blev det, otippat va? Känns som det är det ända jag gör just nu, pytt hit och pytt dit. Men det är enkelt och oftast väldigt gott.
 

träningsvärk.se

Ja, herregud vad det känns i kroppen från gårdagens tabata. Det tog bra med andra ord. Magen är nog värst. Men ni vet ju vad bästa botemedlet mot träningsvärk är? Just det- Träna!
Hoppade på ett styrka-medelpass idag efter jobbet och där fick jag svettas kan jag säga, och kroppen kändes mycket mjukare efteråt. Och nu har jag landat i soffan, nyduschad och med mat i magen. Blev riktig husman idag till middag. Hemmagjorda köttbullar med gräddsky, lingon, kokt potatis, morötter och blomkål.  Mumsigt värre.
Nu blir det bara ett träningspass till innan halvmaran på lördag. Och jag börjar nog redan bli lite smånervös inför loppet. Men det ska framför alltl bli riktigt kul.
 

Tabata!

Sådär ja, då var veckan inledd. Och det blev en tuff start med mycket på jobbet som ledde till övertid och väl hemma så kände jag att ett turbopass vore på sin plats då energin att ta sig ner till Friskis inte fanns. Tabata är ju väldigt hett just nu och därför blev det dagens pass. För er som inte har koll på vad Tabata är så kan ni kika här. Det är kort och gott ett tufft pass där man jobbar i korta intervaller och håller ett högt tempo för att bli ordentligt  trött och känna att man får ut max av passet. Du kör en övning i 20 sekunder och vilar sedan 10. Sen upprepar du det 8 gånger. Övningarna väljer man själv och jag valde 7 olika övningar. Och jag skulle tippa på att jag vilade max  en minut mellan dem.
 
Dessa övningar valde jag:
Armhävningar
Rumplyft med fötterna på en stol
Plankan
Sidoplankan (8 gånger på varje sida)
rygglyft
Jumping jacks
 
Nu blir det dusch och krubb!
 
 
 
 

Veckans träning

v.36
 
Måndag: 60 min spinning 
Tisdag: 45 min gym
Onsdag: Vila
Torsdag: 60 min medelpass
Fredag: 40 min funktionell styrka (hemma)
Lördag45 min morgonpromenad, 50 min promenad 
Söndag: 17,5 km löpning
 
Summa:
Gruppträning: 2
Styrka: 2
Löpning/gång: 3
 
En kanonvecka ur min synvinkel. En bra blandning som jag så gärna vill ha i min träning. Så jag hoppas jag fortsätter på det här spåret. Jag är också sugen på att sätta upp lite nya mål framöver. För att ha något som motiverar mig lite extra. Har ni några träningsmål?
 
 

 

Nöjd tjej.

Söndagen är här och för mig innebär det löpning av den längre varianten. Och ett par timmar efter frukost bar det iväg. En inte helt spikad runda utan jag tänkte att jag känner efter och ser hur långt det blir. Men över milen skulle det bli, minst. 17,5 km blev det och det var nog de bäste 17,5 km på länge. Jag nämnde senast  jag sprang att det var en riktigt lyckad runda det med och den här var definitivt inte sämre, utan t.o.m snäppet bättre. Kände mig lätt i kroppen och benen bara gick. Visst blev jag lite trött i benen runt 13-14 km men allt bara gick per automatik och det känns kanon. Nu är det bara hoppas att kroppen känns lika pigg på lördag. Då gäller det!
Och fram tills dess blir det nog inte så mycket mer löpning. Kanske något kortare pass i så fall. Annars blir det nog det som jag brukar träna, gruppträning och något pass på gymet. Och hur laddar man upp inför halvmaran när det gäller kosten? Jag har kollat runt lite och jag personligen känner inte att jag behöver ladda så mycket extra energi. Det är klart att det kommer krävas mycket energi under loppet men att ladda en hel vecka innan känns inte nödvändning. Kvällen innan tänker jag ladda med lite mer energi än vanligt men ingen enorm kolhydratladdning som vissa verkar göra. Då kommer min mage balla ur . Det är ju inget vasalopp jag står inför så det behövs inte alls samma uppladdning.
 
Bjuder på bilder från gårdagens middagsmat. 
 

Lördagens förrätt: Champinjonsoppa gjord på smörsteka champinjoner, gul lök, grönsaksbuljong, vatten, grädde och vitt vin.
 
Supermört kött som bara föll isär. Gjorde sky/sås på skyn från köttet, grädde, soya och redning.
 
 

Effektiv!

Det gäller att ta till vara på tiden om man vill hinna med det man tänkt. Därför blev dagens träning ett svettigt pass här hemma. Jag höll på i ca 40 minuter så nu kan jag ta det lugnt någon timme innan det är dags att fara vidare. Ikväll blir det en kväll med jobbet. Vi har lite in- och utspark för alla nya och gamla.
 
Åter till dagens träning. Detta var vad som utfördes:
100 benböj (20x5)
100 armhävningar (20x5)
100 rygglyft (20x5)
100 utfallssteg (50 per ben)
60 rumplyft med fötter på stol (10x6)
3 minuter i plankan (1x3)
2 minuter i sidoplankan (1 minut per sida)
100 höftlyft (50 per sida)
 
Genomkörd kan man säga!
 
 
 
Nu fyller jag på med kvarg, blåbär,hallon, nötter och frön. Perfekt start på helgen.
 
 
 
 

Torsdag

Hemma i soffan efter en bra dag. Fint väder och luften är så frisk på något sätt. Och inte lika varm längre, det märks att hösten är på gång helt klart. Efter jobbet traskade jag ner mot Friskis och ledde pass. Det gick även denna gång problemfritt och det är så j**la kul! Älskar känslan som infinner sig just där och då. Idag fick jag till och med gåshud under sista konditionslåten, haha visst är jag töntig? Men det är något visst när man känner att man har gruppen med sig och alla ger järnet. Underbart helt enkelt.
 
Middagen idag blev kött i form av fläskkotlett. Den stekte jag och serverade med broccoli, kokt bulgur, keso och mangochutney. Mätt och nöjd.
 

Bild från i söndags.
 

Mitt i veckan

Halva veckan är gjord och det går som oftast i en rasande fart. Imorgon är det dags att leda pass igen så kanske borde jag gå igenom det lite ikväll så jag kommer ihåg allt tills imorgon. Det tar ju alltid några gånger innan allt sitter helt och fullt. Så en liten uppfräschning kanske är på sin plats. Idag blev det vilodag då jag gymade igår. Ett pass som varken gick bra eller dåligt. Men det var extremt tråkigt i alla fall så just nu har jag ingen lust alls att hänga i gymet. Noll inspiration där inne helt enkelt. Just nu hägrar gruppträningen med all sin valmöjlighet och variation.
 
Kvällen middag fick bli klassiska köttfärsbiffar med ungsrostade rotfrukter och grönsaker (så gott och enkelt) och en sallad med feta och avocado.
 

Gott tillbehör

Här kommer ett recept på ett gott tillbehör till ja, det mesta.
 
Gratinerade auberginerullar.
 
1 aubergine
1 förpackning fetaost
1 dl riven parmesan
olivolja
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär auberginen i tunna skivor, ca 2-3 mm tjocka. Stek i olivolja tills de mjuknat och fått fin färg. Lägg åt sidan och låt svalna innan du fyller varje skiva med en bit feta och strö över lite riven parmesan. Rulla ihop och lägg i en ungsform. Gratinera rullarna i ca 20 minuter eller tills de ser färdiga ut.
 
 

Kryddstark start!

Det blev en gammal vardagsfavorit till middag idag, nämligen Nasi goreng. Och den var det drag i kan jag tala om. Det brände och hettade rejält i hela munnen och när jag ätit upp var jag smått bortdomnad i läpparna med. Men gott var det! Speciellt efter att ja fått svettats floder på ett kanonbra spinningpass.
 
Jag brukar variera receptet med det som finns hemma. Kyckling, kassler eller annan proteinkälla och sen är det bara ta de grönsaker du vill ha i och kokt ris. Fräs ihop med rejält med curry, paprikapulver, chilipeppar och lite gurkmeja och salt. Sweet chilisås är gott till.
 

Veckans träning

Så här såg det ut träningsmässigt förra veckan:
v.35
 
Måndag: 60 min medelpass
Tisdag: Vila
Onsdag: 60 min cirkelgym
Torsdag: 60 min medelpass
Fredag: Vila
Lördag: 60 min cirkelträning
Söndag: 45 min morgonpromenad

Summa:
Gruppträning: 4

Styrka: 0
Löpning/gång: 1
 
Det blev mest gruppträning förra veckan. Eller ja, i stort sätt bara det. Men en bra allroundträning är det och en bra blandning av både styrka och kondition. Jag lägger mest fokus just nu på att träna det som faller mig in och det jag tycker är kul.
 

Funäsdalen -12

sopptider

Vi går mot kallare tider och då börjar tankarna på grytor och soppor att ploppa upp. Så idag fick det bli en soppa som jag hittade i senaste numret av Buffé. Det är en rostad grönsakssoppa med mycket smak. Perfekt en dag som denna. Ett gott bröd till gör måltiden komplett.
 
 
 
 
 
Vill passa på och säga grattis till alla fantastiska kvinnor som genomförde Tjejmilen igår. Ni var grymma som sprang och kämpade i det inte allt för roliga vädret. Själv är jag rätt nöjd att jag inte stod på startlinjen faktiskt, och hoppas att det är uppehåll när jag står på startlinjen till Halvmaran om va två veckor.  

Mm frukost!

God morgon söndag!
Började morgonen med en skön morgonpromenad. Frisk luft och uppehåll (än så länge). Och frukosten smakade så bra efter promenaden och nu sitter jag med mättande mage och väntar på att åka till stugan en sväng innan jag styr hemåt.
Och frukosten blev en tallrik naturell lättyoghurt med mammas hemmagjorda lättsockrade svartvinbärssylt, müsli och valnötter. Två kokta ägg och en micromacka. mackan var jättegod och jag kommer göra den fler gånger helt klart.

När ska det sluta?

Regn, regn, regn och lite mer regn. Det har regnat konstant sen igår och jag tycker det kan ge sig nu. Grått och tråkigt ute så det blir att mysa inomhus med tända ljus och en filt. Kl 11 drar jag och mor iväg och kör ett cirkelträningspass vilket jag ser fram emot. Annars rätt oplanerad dag.
 

Bild från sommaren 2007 när jag jobbade i visby på detta café. Blond var jag med.
 
 

RSS 2.0