Crepes med köttfärsfyllning

Kvällens middag alltså, och det smakade finfint. En perfekt rätt att göra om ni har pannkakor över.

Crepes: 2 ägg, 1,5 dl vispgrädde, 1 dl vatten, 1 krm salt, 1 msk fiberhusk. Blanda allt och låt stå ca fem minuter. Stek små "pannkakor". Låt svalna lite.

Köttfärsfyllning: 400 gram nötfärs, 1 dl creme frache, 0,5 dl chilisås, någon msk tomatpuré, en skvätt kalvfond, krydda med salt, peppar, paprikapulver och chilipulver. Låt svalna något.

Fyll crepsen med köttfärsröran, rulla ihop försiktigt och lägg i en ungsform. Lägg på lite riven ost på toppen och grädda i 250 grader tills osten fått fin färg.

Mumma kardemumma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0