Måndag igen då!

Ny vecka har rullat igång och inleddes såklart med träning.
 
Dagens pass:
tio minuter rodd
 
5 varv av:
10 armhävningar på tå
15 swing med kb
20 höftlyft med fötter på box
20 situps
5 burpees
10 boxhopp
 
21-15-9 reps av:
dips
rygglyft
 
Mellan dipsen och rygglyften blev det plankan i olika varianter. Efter detta lite annat krafs innan jag gick därifrån belåten. Bra start helt enkelt. Jag har verkligen börjat gilla dessa typer av pass. Så otroligt effektiva och samtidigt som det blir en utmaning styrkemässigt så får även pulsen sig en skjuts.
 
Middagen blev en smarrig köttgryta med råris, broccoli och vintersallad.
 
 
Vintersallad:  Lika delar vitkål och morot (jag tog 500 gram vardera) samt valfri mängd skivad purjolöl.  Strimla vitkålen och riv morötterna grovt. Skär purjolök och blanda med kålen och morötterna. Mängden purjolök beror på vad du gillar. Jag tycker rå lök överlag lätt kan ta över om det blir för mycket så hellre för lite än för mycket. Och eftersom salladen kommer stå och dra ett tag så kommer löksmaken fram allt mer ju längre tiden går. Blanda lika delar (0,5 dl) rapsolja och vitvins- eller äppelcidervinäger i en kastrull och koka upp. Tillsätt salt och peppar och slå den heta blandningen över salladen och rör om. Låt stå och dra ett tag innan ni ska äta av den. Förvara i kylen.
 
Det här är en jättebra bassallad som funkar till allt och ger en bra mättnad. Gör gärna en rejäl sats och förvara i kylen. Lätt att ta fram till måltiderna.

Kommentarer
Postat av: Lina

Härligt! Bra pass, ser jobbigt ut!

Middagen ser jättegod ut! Mums!

2012-11-19 @ 19:44:54
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0