Middag
Ikväll blev det fisk. Regnbågsfilé som jag stekte och serverade med kokt fullkornsbulgur, gröna bönor, vitkål och en smarrig rödlökscréme.
Rödlökscréme: Bryn en skivad rödlök i smör och låt sedan svalna. Blanda 1 dl creme fraich, 1 tsk olivolja, salt och peppar. Tillsätt rödlöken och toppa med gräslök.
Dagens mat i sin helhet:
Frukost: 2,5 dl lättfil, 50 gram müsli, 1 kokt ägg, 2 glas vatten
Mellanmål: 150 gram kvarg, hallon, kokosflakes och solroskärnor
Lunch: Korvpytt
Mellanmål: 1 kokt ägg, 1 dl minikeso med hallon och kokosflakes
Middag: Regnbåge med bulgur, grönsaker och rödlökscréme
Kommentarer
Postat av: Nina
Rödlökscremen måste testas, lät gott!
Trackback