Home again

Hemma igen efter kvällens Crosstraining. Det var verkligen kanonförutsättningar idag. Skönt väder, torrt på marken och ett härligt gäng. Under stretchen pratade jag lite med några andra deltagare. Det är alltid kul att byta lite erfarenheter och tips med andra likasinnade. Höra lite vad andra har för mål och hur de lägger upp sin träning osv. Ett härligt pass återigen med bra driv från ledaren som gör att man orkar ge det där lilla extra!

Nu blir det hopp in i duschen efter att jag slukat middagen. Det är viktigt att fylla på med ny energi efter att man tränat, Glöm inte det ;) Precis som en bil behöver bränsle för att kunna ta sig framåt behöver vi mat för att orka. Så var inte rädda att fylla på med mat efter att ni tränat.


Vadå svettig?

Kommentarer
Postat av: Tessan

2011-04-12 @ 11:28:09
URL: http://tingelsson.blogg.se/
Postat av: Tessan

Hallå! Kul å se att du kommit till blogg världen :)

Kram

2011-04-12 @ 11:29:01
URL: http://tingelsson.blogg.se/
Postat av: Nadja

Är så nyfiken på crosstraining, verkar otroligt kul!Hur är passet upplagd?



Tack för din kommentar =)

2011-04-12 @ 11:50:30
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Andrea

Ja Nadja det är det också =)Just det här passet som friskis har är upplagt på 90 minuter med uppvärmning, jogg,rörlighet, styrka,jogg,styrka,jogg,styrka och sen intervaller och sen nerjogg och stretch. Och jag tycker det upplägget är riktigt bra faktiskt och roligare att jogga i grupp. Ett bra komplement till den vanliga löpningen.



Hej Tessan! =) ja visst är det, nu ska man bara försöka förstå sig på den också =D Kram

2011-04-12 @ 19:21:15
URL: http://friskusen.blogg.se/
Postat av: Tessan

Det ser ju ut å gå bra :) Fattar inte allt på bloggen heller. Jag srkiver lite och lägger till bilder då och då, mer än så kan jag inte :D Kram

2011-04-13 @ 14:26:45
URL: http://tingelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0